יום רביעי, 31 באוגוסט 2016

עוגיות חמאת בוטנים עם שוקולד צ'יפס



המצברים הדרושים:

3 כפות של חמאה רכה בטמפרטורת החדר
1/2 כוס סוכר חום 
1/2 כוס סוכר לבן
2 1/2 כפות של חמאת בוטנים חלקה  מהצנצנת
1 ביצה שלמה
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה (לא להגזים עם אבקת סודה וגם לא להוסיף בפנים אבקת אפייה הטעם יהיה מר!!!)
1 + 1/2 כוס קמח


אופן ההכנה:
לאחר במיקסר או אפשר גם ידני את כל החומרים ללא ביצה וללוש להוסיף את הביצה ושוב ללוש...להוסיף את הקמח ולעבד עד לקבלת בצק חלק.
אפשר לשמור את הבצק במקרר במשך 1/2 שעה ואז להתחיל לעבוד כי אז הוא יהיה יותר נעם לעבודה, האמת אני
לא קיררתי את הבצק התחלתי לעבוד ישר וזה היה גם נהדר.

ליצור כדורי פינגפונג  ולהניח אותם על תבנית שעליו פרוס נייר פרגמנט.


ללחוץ על הבצק עם מזלג טבול בסוכר ושמן וטיפה ממש טיפה לשטיח

לאפות בתנור שחומם מראש על טמפרטורה של 175 מעלות במשך 20 דקות.

הערה:  במקום סוכר ושמן אפשר להשתמש בכדורי שוקולד צ'יפס חלבי  זה טעים ברמות.
אפשר גם לבזוק מעל מעט אבקת סוכר ברגע שהעוגיות  מתקררות מעט.