יום שני, 7 בנובמבר 2016


פינוקי שוקולד

פינוקי שוקולד



המצרכים הדרושים:

300 גרם שוקולד חלב או מריר
50 גרם חמאה

לפנים של פינוקי שוקולד
1 שמנת מתוקה
1 1/2 כפות אבקת סוכר

או 2 כפות  ריבת חלב

100 גרם אגוזי לוז

או מעט פרות יער

מנג'טים  של נייר



אופן ההכנה:


להקציף את השמנת מתוקה ולהוסיף אליו את אבקת סור לערבב היטב ולהניח בצד

להמאיס  את השוקולד בתוספת של חמאה במיקרוגל כדקה וחצי ולערבב כדי שיתקבל מרקם חלק


הרכבה:

לוקחים כף שוקולד מומס ומעבירים למנג'ט נייר מורחים עליו היטב עד למעלה 
עם שק זילוף מעבירים מעט מהקצפת בתוך המנג'ט המרוח עם שוקולד 
להוסיף בפנים אגוזי לוז או פרות יער 
מעל מוסיפים עוד כף שוקולד וממש מצפים את הקצפת עם השוקולד


את המנג'טים עם שוקולד והקצפת מסדרים על תבנית ומעריבים למקפיא במשך שעתיים
מגישים לשולחן אפשר לחצות לשתיים טעים וגם מרשים מומלץ  גם להגשה באירועים .