3 ביצים
1 1/2 כוס סוכר
2 סוכר וניל
200 גרם חמאה / לאלו ששומרים כשרות אז מחמאה חתוכה לקוביות קטנות
3 כפות קוקוס או 3 כפות אגוזים טחונים
3 כפות מיץ תפוזים
3 1/2 כוסות קמח או כמה שיספוג
מילוי:
פרג/ או תמרים או הכי טעים שיש תות שדה עם סוכר(ההכנה לקחת תות שדה להוסיף סוכר ולהשאיר כך במשך כחצי שעה)
אופן ההכנה:
לעבד את כול החומרים במיקסר וליצור בצק רך. לשמור ל-1/2 שעה במקרר.
לאחר מכן לעבד שוב מעט ולקרוץ עיגולים ולמלא במילוי שחשקתם...
ליצור צורה של אוזן המן ולאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-3 דקות ואז להעביר את התנור ל-170 מעלות ולהמשיך לאפות עוד כ-10 דקות או עד שאוזני המן יזהיבו מעט...
אפשר לפזר מעל אבקת סוכר ...
1 1/2 כוס סוכר
2 סוכר וניל
200 גרם חמאה / לאלו ששומרים כשרות אז מחמאה חתוכה לקוביות קטנות
3 כפות קוקוס או 3 כפות אגוזים טחונים
3 כפות מיץ תפוזים
3 1/2 כוסות קמח או כמה שיספוג
מילוי:
פרג/ או תמרים או הכי טעים שיש תות שדה עם סוכר(ההכנה לקחת תות שדה להוסיף סוכר ולהשאיר כך במשך כחצי שעה)
אופן ההכנה:
לעבד את כול החומרים במיקסר וליצור בצק רך. לשמור ל-1/2 שעה במקרר.
לאחר מכן לעבד שוב מעט ולקרוץ עיגולים ולמלא במילוי שחשקתם...
ליצור צורה של אוזן המן ולאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-3 דקות ואז להעביר את התנור ל-170 מעלות ולהמשיך לאפות עוד כ-10 דקות או עד שאוזני המן יזהיבו מעט...
אפשר לפזר מעל אבקת סוכר ...
אז כול השנה כחג פורים יקירי לכול עם ישראל....
ברוכים הבאים לבלוג שלי וברוכים הנמצאים חברים יקירים...
השבמחק