קבאב מזרחי... גאורגי
1 ק"ג בשר טחון עגל או רגיל...
3 בצלים קצוצים ממש דק
8-10 שיני שום כתושים
1/2 כפית פלפל שחור1 כפית כוסברה יבשה
1/2 כפית בהרט גאורגי אוצחו סונלי
1 כפית או קצת יותר מלח (לפי המליחות הרצויה לכם)
מעט שומן כבש או 2 כפיות שמן זית
צרור פטרוזליה קצוצה דק
אופן ההכנה:
לאחד את כול החומרים בקערה עמוקה
ולהעביר למקרר לכול הלילה או לכמה שעות
כדי שהטעמים ייספגו היטב
ניתן להכין על מחבת עם פסים בבית
או מנגל ביתי על חשמל או על הגחלים
טעים מאוד משאיר טעם של עוד ....
וכאן קבאב עם מחבת פסים ועם תפוחי אדמה... |
נירא טעים מאוד
השבמחקהמון תודה לכול המצטרפים לבלוג שלי יקירי ....
השבמחקשלום לאה! חזרנו עכשיו מגאורגיה והתלהבתי מאד מהאוכל הגאורגי.הספר שלך לא ניתן להשגה לא בסטימצקי ולא בצומת ספרים.איך אפשר לקנות אותו??תודה
השבמחק