ההכנה לדג בורי
מצרכים
דג בורי 1 שלם לנקות ולעשות כמה חריצים בעזרת הסכין
1 לימון פרוס
1/2 כפית מלח
1/2 כפית או פחות פפריקה אדומה
1/2 כפית אוצחו סונלי (בהרט גאורגי) אפשר במקום תבלין לדג
לפזר את הפילפל והמלח ולהוסיף גם את הבהרט לעסות
היטב את הדג.
להעביר על נייר אפייה ובחריצים להוסיף פלחי לימון .
לכסות עם נייר כסף ולהכניס לתנור ב-200 מעלות
לאחר כ-10 דקות להוריד את נייר הכסף ולהמשיך
לטגן את הדג עוד כ-20 דקות ...
יש כאלה שאוהבים את הדג יותר שחום וקריספי
ויש כאלו שאוהבים אותה ללא הרבה טיגון רך ואפוי...
כול אחד ינהג כפי שזה מתאים לו...
לכסות עם נייר כסף ולהכניס לתנור ב-200 מעלות
לאחר כ-10 דקות להוריד את נייר הכסף ולהמשיך
לטגן את הדג עוד כ-20 דקות ...
יש כאלה שאוהבים את הדג יותר שחום וקריספי
ויש כאלו שאוהבים אותה ללא הרבה טיגון רך ואפוי...
כול אחד ינהג כפי שזה מתאים לו...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה