התמונה לעוגת תפוחים להמחשה בלבד....
עוגת תפוחים.
המצרכים הדרושים:
עלי בצק צרפתי
50 גרם חמאה מומסת למריחה
3 כפות סוכר
מלית:
4 תפוחים חתוכים לקוביות
100 גרם שברי אגוזי מלך
1/2 כפית כנמון
3 כפות סוכר
לערבב היטב ולהעביר לבצק צרפי מרודד לגלגל כמו רולדה
ולחתוך לחתיכות...לפזר סוכר מעל להעביר על המגש עם נייר אפייה
ולאפות בתנור שחומם ב-170 מעלות
ולאפות בתנור שחומם ב-170 מעלות
עוגה לעצלנים (כמוני) אבל טעימה ברמות...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה