נתחי פרגית עם תפוחי אדמה...
..
מצרכים לשישה סועדים:
4 כרעים שממנו הורדנו את חתיכות הבשר
2 בצלים קצוצים
3 שיני שום כתוש
מעט פלפל שחור
1/2 כפית פלפל פפריקה מתוקה
1/2 כפית או פחות מלח
2 כפות שמן זית או קנולה
4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות.
3/4 כוס מים קרים מהברז
אופן ההכנה:
לטגן במחבט חם את נתחי הפרגיות ותפוחי אדמה
להוסיף את הבצל השום והתבלינים, לטגן כ-2 דקות
ולהוסיף מים, לתת לתבשיל להתבשל כ-10 דקות
לערבב שוב ולאחר כ-10 דקות לכבות את האש.
להגיש עם מעט פטרוזילה קצוצה מעל אפשר
להוסיף גם מעט עיגולי בצל.
כול מי שמעוניין יכול לדפדף מצד ימין ויש שם המון דברים נהדרים יקירי אז תהנו ושבוע נהדר לכולם...
השבמחק