מדוקי שלי
המתכון:
4 ביצים
3/4 כוס שמן קנולה
1 סוכר וסוכר וניל 1
4 כפות דבש
1 כפית סודה לשתייה
להעביר את התערובת לסיר עמוק ולבשל על סיר באנמארי
4 כוסות קמח ועוד קצת ....מעורבב באבקת סודה לשתייה
לקרר ולהוסיף לתערובת קמח מהול באבקת סודה לשתייה
ליצור 6 עיגולים מתוכם 5 עיגולים יותר גדולים ואחד קטן יותר לפירורים מעל.
לקחת נייר אפייה ובעזרת מעט קמח ולרדד כול עלה בנפרד עם מערוך להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות .
להוציא את הבצק לאחר כ-6 דקות וכך לעשות גם עם שער העלים.
לציפוי:
יש שתי אפשרויות:
לקחת שמנת צמחית 2 ופודינג וניל 1 ולהקציף
או אפשרות שנייה:
לקחת חלב מרוכז 1 חב'
200 גרם חמאה טיפה רכה
ולהקציף היטב
למרוח את העוגה ולפורר עליו את העלה השישי שאפינו...יש לפורר את העלה במעבד מזון כדי שיהיה כמו חול...
4 ביצים
3/4 כוס שמן קנולה
1 סוכר וסוכר וניל 1
4 כפות דבש
1 כפית סודה לשתייה
להעביר את התערובת לסיר עמוק ולבשל על סיר באנמארי
4 כוסות קמח ועוד קצת ....מעורבב באבקת סודה לשתייה
לקרר ולהוסיף לתערובת קמח מהול באבקת סודה לשתייה
ליצור 6 עיגולים מתוכם 5 עיגולים יותר גדולים ואחד קטן יותר לפירורים מעל.
לקחת נייר אפייה ובעזרת מעט קמח ולרדד כול עלה בנפרד עם מערוך להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות .
להוציא את הבצק לאחר כ-6 דקות וכך לעשות גם עם שער העלים.
לציפוי:
יש שתי אפשרויות:
לקחת שמנת צמחית 2 ופודינג וניל 1 ולהקציף
או אפשרות שנייה:
לקחת חלב מרוכז 1 חב'
200 גרם חמאה טיפה רכה
ולהקציף היטב
למרוח את העוגה ולפורר עליו את העלה השישי שאפינו...יש לפורר את העלה במעבד מזון כדי שיהיה כמו חול...
יאמי !!!!!!
השבמחקתודה רבה אנה היקרה...
השבמחקשלןם לאה
השבמחקשאלה שלי האם העוגה עם שמנת צמחית יוצאת רכה?