קרואסון עם שוקולד.
המצרכים הדרושים ל-15 קרואסונים
חצי ק"ג קמח
2 כפות שמרית
1/2 כוס חלב
1 כוס מים פושרים
1/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
50 עד 60 גרם חמאה מומסת
לערבב את כול המצרכים ולשים להתפחה חצי שעה עד 40 דקות
מילוי: כמילוי ניתן להשתמש בשוקולד נוטלה...או ממרח לוטוס ...ממרח חלווה ועוד...
למריחה מעל: ביצה אחת טרופה....
לקבלת ברק מעל: סירופ סוכר....הכנה רבע כוס סוכר + 3 כפות מים להרתיח ולצמצם מעט עד לקבלת סירופ...
אופן ההכנה:
לאחר ההתפחה לחלק את הבצק ל-3 חלקים לרדד מעט כול חלק ולהניח מעל צלחת בינונית ומסביב לחתוך את הבצק
לחלק אותו ל-4 חלקים..אתם תקבלו למעשה 4 משולשים....על כול חלק למרוח מלית שאתם תבחרו זה יכול להיות ממרח לוטוס או שוקולד נוטלה ועוד מעוד אפילו ממרח חלווה...לגלגל מהקצה הערוך לקצה השפיצי...ולהניח להתפחה על התבנית המכוסה עם נייר אפייה...להמתין כ-30 דקות ואז למרוח אותם עם ביצה אחת טרופה ...להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות כעשרים דקות או עד שהקרואסון יקבל גוון זהוב...לקרר מעט ולהגיש...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה