אגסים מקורמלים בסירופ שזיפים
החומרים הדרושים
10 אגסים שלמים שתופים היטב
1 1/2 סוכר לבן או חום
2 שזיפים שלמים
כוס מים קרים מהברז
1 חב' וניל
אופן ההכנה:
להכניס כול החומרים בתוך הסיר
ולבשל על אש גבוהה עד שירתח
מרגע שירתח להוריד את הלהבה
ולהמשיך לבשל על להבה נמוכה
לפחות כשעה....
גרסה נוספת:
להכניס לסיר רק את האגסים
סוכר ומים וחצי חב' של סוכר וניל
ולבשל עד שיצטמצם ויקבל צבע מעט חום .
לקרר ולהגיש ניתן להגיש לצד גלידת ווניל או ככה כול האגסים על צלחת גדולה.
טעים מאוד ומתאים לכול אירוח בהחלט.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה