מעדן עם
פורטובלו ואנטריקות
מצרכים:
700 גרם בצק עלים
מלית:
3 כפות שמן קנולה
פטריות פורטובלו ושמפניון טריים
2 בצלים קצוצים דק
מעט כוסברה או פטרוזיליה
1/2 כפית פלפל שחור
מעט כוסברה יבשה טחונה
300 גרם אנטריקות קצץ דק
1 כפית מלח
1 ביצה טרופה
אופן ההכנה
לרוקן את הפטריות שמפניון ופטריות פורטובלו לקצוץ ולהוסיף לבצל ...לחמם מחבת ולהעביר את הבצל וחלק מהפטריות הקצוצות למחבת. לערבב להוסיף בשר אנטריקות קצוץ דק ...את התבלינים ואת הירק...לערבב כשתי דקות ולכבות
אנטריקות זהו נתח מאוד עדין ומשובח ואין צורך ליותר מדי שהותו על המחבת..
לקרוץ עיגולים בגודל של הפטריות המרוקנות ואז לפני הכול למלא את הפטריות עם המלית שהוכן מראש ומעל לצור רשת שתי וערב..עם מכשיר או ידנית .
להניח את הבצק על הפטרייה הממולא ו להדק מעט בצדדים בעדינות ואז לסובב ומעל להוסיף את הרשת שהוכן מראש.
לאפות בתנור שחומם מראש על 200 מעלות כ-20 דקות...להוציא מהתנור להגיש לשולחן חם.
כתוספת להגיש עם רוטב עגבניות חריף סצבלה או טחמלי. סלט גאורגי חיי יתאים גם מאוד ....
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה