עוגת טורט שמתאימה לפסח
לקוביות
3 כפות ברנדי
6 ביצים מופרדות חלבונים וחלמונים
1 1/2 כוסות סוכר
תבנית קפיצית בקוטר26 ס"מ משומנת
1 מחממים תנור ל-160 מעלות. שמים בסיר
את החמאה והשוקולד,
מבשלים על אש נמוכה תוך בחישה עד
שהשוקולד נמס, מסירים מהאש,
מוסיפים את הברנדי והחלמונים ובוחשים
היטב,
2 מקפיצים את החלמונים עם הסוכר
לקצף יציב. מקפלים את הקצף עם תערובת
שוקולד
לבלילה אחידה. מוסיפים את שאר החומרים
ומערבבים.
3. יוצקים לתבנית ואופים כשעה, עד
שהקיסם הננעץ במרכזו יוצא יבש מצננים.
ואפשר לקשט עם 2 מכלי שמנת למתוקה או שמנת צמחית ועם 2 כפות פודינג וניל
לאניני טעם ניתן לקשט עם פרות יער או עם תות שדה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה