הקציצות בקר בנוסך גוארגי
בכול זמן רצוי
וכדאי שיהיו בבית
קציצות חמות שרק עכשיו יצאו
מהמחבת..
קציצות בקר בנוסח גאורגי ללא פירורי לחם מעדן, אמיתי לאחר כחצי שעה כשאני מכינה בקושי נשאר משהו....
מתכון:
ק"ג בשר טחון,
2 בצלים טחונים,
4 שיני שום כתוש,
1 כפית פלפל פפריקה מתוקה,
1 כפית פלפל שחור,
1 כפית, חמלי סונלי (כוסברה יבשה)
1/4 כפית אוצחו סונלי, או בהרט ישראלי,
מלח לפי הטעם 1/2 כפית או יותר
1 ביצה
אופן ההכנה:
לערבב ולהניח במקרר לא בקירור במשך כשעה לאחר מכן לטגן במחבת עם 4 כפות שמן זית או קנולה .
אגב כול המטעמים בספרי מאכלים גאורגיאניים תמיד שימושי וכדאי שיהיה לכם בבית ....כדאי ורצוי..
בכול זמן רצוי
וכדאי שיהיו בבית
קציצות חמות שרק עכשיו יצאו
מהמחבת..
קציצות בקר בנוסח גאורגי ללא פירורי לחם מעדן, אמיתי לאחר כחצי שעה כשאני מכינה בקושי נשאר משהו....
מתכון:
ק"ג בשר טחון,
2 בצלים טחונים,
4 שיני שום כתוש,
1 כפית פלפל פפריקה מתוקה,
1 כפית פלפל שחור,
1 כפית, חמלי סונלי (כוסברה יבשה)
1/4 כפית אוצחו סונלי, או בהרט ישראלי,
מלח לפי הטעם 1/2 כפית או יותר
1 ביצה
אופן ההכנה:
לערבב ולהניח במקרר לא בקירור במשך כשעה לאחר מכן לטגן במחבת עם 4 כפות שמן זית או קנולה .
אגב כול המטעמים בספרי מאכלים גאורגיאניים תמיד שימושי וכדאי שיהיה לכם בבית ....כדאי ורצוי..
ברוך בואכם חברים היקרים לבלוג שלי וברוך לאלו החדשים שעדיין מצטרפים...
השבמחק