פשטידה עם תפוחי אדמה וקישואים או פטריות
החומרים הדרושים:
ל-4 סועדים.
3 תפוחי אדמה חצי מבושלים וחתוכים לפרוסות
1/2 ק"ג פטריות שמפניון (או מהקופסה)
או במקום הפטריות
4 יח' קישואים מגוררים על פומפייה
1 בצל קצוץ מטוגן בכף שמן זית וכף חמאה
1 בצל קצוץ מטוגן בכף שמן זית וכף חמאה
2 ביצים מקושקשים
2 כפות קמח
150 גרם גבינה צהובה עמק/ גלבוע
מיכל קטן של שמנת מתוקה לבישול
1/2 כפית מלח או לפי המיחות הרצוייה
לערבב היטב את כול החומרים ולהעביר
לקערה חסינת אש
לבשל בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות
כ-15 שעה..לקרר מעט ולהגיש
מתאים להגשה לשולחן בלווי סלט ירקות...
רבים כבר נרשמו בבלוג ונהנים ממנו אז מה אתכם הרי זה כול כך קל וכמובן ללא עליות בכלל...ברוכים הבאים לבלוג שלי וברוכים הנמצאים...
השבמחק