אורז עם עדשים כתומים בתוספות....
להכנת התבשיל:
1 כוס עדשים כתומים,
4 כוסות מים קרים,
1 כפית מלח, 1/2 כפית אבקת מרק,
1/4 כפית כרכו 1 כפית שמן קנולה או שמן זית....
לשטוף היטב את האורז ואת העדשים ולהוסיף אליו את המרכיבים שציינתי כאן לבשל מהתחלה על אש גבוהה ולאחר כ- 3 דקות להוריד ללהבה קטנה לבשל כ-10 דקות להשאיר מכוסה עוד כ- 10 דקות ולהגיש עם כול תבשיל שתבחרו מצוין גם עם עוף מטוגן....שבת שלום לכם..
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה