אטריות מוקפצים עם ירקות....
אטריות ביצים חב'
4 ליטר מים רותחים כ 5 עד 7 דקות
לבשל לסנן ולהניח בצד.
ירקות:
1 בצל גדול קצוץ או 4 יח' של בצל ירוק קצוץ דק (אפשר במקום לשים לוף 1 קצוץ דק נהדר!)
גזר 2 יח לגרד על הפומפייה או על הכולפן ירקות לרצועות דקות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
פלפל ירוק חריף חצי בלי גרעינים קצוץ דק
1 גמבה קצוצה
1 פלפל ירוק קצוץ
תבלינים:
פלפל שחור
1/2 כפית או פחות מלח לפי המליחות הרצויה.
שמן זית או קנולה 2 כפות לחמם במחבט ולהוסיף את הירקות בהדרגה לפי הסדר להוסיף לסיר עמוק ולטגן על אש נמוכה כ- 10 דקות ולהוסיף לתערובת פלפל ומלח להוסיף לתערובת את האטריות לערבב היטב להשאיר על האש עוד כ- 2 דקות ולכבות את האש להגיש חם...
טיפ שלי ניתן להוסיף לתערובת נתחי דג, נתחי חזה עוף או נתחי בשר בקר בזמן הטיגון אחרי הוספת הבצל ובהדרגה את שער הירקות והתבלינים...
ל
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה