עוגת קרם עדינה עם שוקולד....בטעם ומרקם עדין ונהדר....שבת שלום לכולם....והינה המתכון מהבלוג שלי....
הכנה לבצק:
200 גרם מרגרינה קרה חתוכה לקוביות
3 חלמונים
1 כוס סוכר
1 סוכר וניל
הכנה לבצק:
200 גרם מרגרינה קרה חתוכה לקוביות
3 חלמונים
1 כוס סוכר
1 סוכר וניל
3 כפות אבקת שקדים טחונים
2 כפות קמח
1 כפית קורנפלור
לאחד את כול החומרים לעטוף בניילון נצמד ולשמור במקרר לשעה וחצי
לאחר מכן ליצור 3 עיגולים ולאפות על נייר אפייה מקומח מעט בטמפרטורה של 160 מעלות בתנור שחומם מראש כ-10 דקות או עד שהעלים טיפה יזהיבו
להוציא ולצנן
למלית:
להכין מ- 2 מיכלי שמנת מתוקה וחצי כוס סוכר קרם יציב (אפשר להוסיף במקום סוכר חצי מפונידנג וניל זה נהדר והמרקם עשיר)
ולמרוח על העלים ומעל העוגה
זיגוג שוקולד:
1/2 חב' שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר להמיס בסיר
לקרר מעט ולמזוג על העוגה מעל לשמור בקירור לפחות שעתיים ולהגיש..פשוט מעדן...
זיגוג שוקולד אפשרות נוספת:
3 כפות אבקץ קקאו + 50 גרם חמאה 5 כפות חלב חצי כפית סוכר להמיס ולבש על אש נמוכה עד שיתקבל מרקם אחיד ומעט עבה , לקרר מעט ןךצזןג צעךהעוגה לשמור בקירור לפחות שעתיים ולהגיש..פשוט מעדן...
2 כפות קמח
1 כפית קורנפלור
לאחד את כול החומרים לעטוף בניילון נצמד ולשמור במקרר לשעה וחצי
לאחר מכן ליצור 3 עיגולים ולאפות על נייר אפייה מקומח מעט בטמפרטורה של 160 מעלות בתנור שחומם מראש כ-10 דקות או עד שהעלים טיפה יזהיבו
להוציא ולצנן
למלית:
להכין מ- 2 מיכלי שמנת מתוקה וחצי כוס סוכר קרם יציב (אפשר להוסיף במקום סוכר חצי מפונידנג וניל זה נהדר והמרקם עשיר)
ולמרוח על העלים ומעל העוגה
זיגוג שוקולד:
1/2 חב' שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר להמיס בסיר
לקרר מעט ולמזוג על העוגה מעל לשמור בקירור לפחות שעתיים ולהגיש..פשוט מעדן...
זיגוג שוקולד אפשרות נוספת:
3 כפות אבקץ קקאו + 50 גרם חמאה 5 כפות חלב חצי כפית סוכר להמיס ולבש על אש נמוכה עד שיתקבל מרקם אחיד ומעט עבה , לקרר מעט ןךצזןג צעךהעוגה לשמור בקירור לפחות שעתיים ולהגיש..פשוט מעדן...
ברוך בואכם לבלוג שלי חברים יקירים החברים הנוכחים והחברים החדשים תודה שהנכם נרשמים ומתעניינים בבלוג שלי שבוע נהדר לכם חברים נהדרים שלי מכול הלב..
השבמחק