פחזניות עם שמנת מתוקה מספרי מאכלים גאורגאניים פשוט מעדן....
1 שמנת מתוקה
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפות אבקת סוכר
להקציף שמנת מתוקה ולהוסיף אליו בהדרגה פודינג וניל ואבקת סוכר להקציף עד קבלת קם אוורירי.
לשמור במקרר...
לבצק:
1 כוס מים
50 גרם חמאה או עם רוצים פרווה מחמאה
1 שקית אבקת אפייה
1 כף אבקת סוכר
1 כוס קמח (או טיפה יותר)
4 ביצים.
מרתיחים מים וממסים את המרגרינה, מוסיפים אבקת
אפייה, ואבקת סוכר מערבבים ומקטינים את האש, מערבבים ומוסיפים בהדרגה את הקמח...מצננים מעט
מעבירים למיקסר ומוסיפים בהדרגה את הביצים.
מספיק ל-10 פחזניות גדולות.
מזלפים על נייר אפייה ואופים בטמפרטורה של180 מעלות במשך 25 דקות
מקררים חוצים את הפחזניות וממלאים בקרם שציינתי כאן או כול קרם שאתם חפצים...טעים מאוד...
לשמור במקרר...
לבצק:
1 כוס מים
50 גרם חמאה או עם רוצים פרווה מחמאה
1 שקית אבקת אפייה
1 כף אבקת סוכר
1 כוס קמח (או טיפה יותר)
4 ביצים.
מרתיחים מים וממסים את המרגרינה, מוסיפים אבקת
אפייה, ואבקת סוכר מערבבים ומקטינים את האש, מערבבים ומוסיפים בהדרגה את הקמח...מצננים מעט
מעבירים למיקסר ומוסיפים בהדרגה את הביצים.
מספיק ל-10 פחזניות גדולות.
מזלפים על נייר אפייה ואופים בטמפרטורה של180 מעלות במשך 25 דקות
מקררים חוצים את הפחזניות וממלאים בקרם שציינתי כאן או כול קרם שאתם חפצים...טעים מאוד...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה