לחמבעג'ון אם תפוחי אדמה פטריות וחמאה ...
מצרכים: 1 ק"ג קמח
2 כפות שמרית
1 כפית סוכר
2 1/2 כוסות מים פושרים
כף שמן זית
1 כפית מלח.
ללוש בצק רך ולשמור עד
שיכפיל את נפחו.
מצרכים למילוי:
3 תפוחי אדמה גדולים, 1/4 כפית פלפל, 50 גרם חמאה.
20 גרם חמאה או כף שמן זית
1 בצל גדול קצוץ
1 קופסה של פטריות שמפיניון
3 תפוחי אדמה גדולים מבושלים היטב
מעוכים בתוספת 1/4 כפית פלפל לבן + 50 גרם חמאה
את החמאה להוסיף כאשר תפוחי אדמה עדיין חם והוא ימס
בתוכו להוסיף חצי כפית מלח ולערבב היטב.
בנפרד, לחמם מחבת להוסיף כ-20 גרם חמאה או כף שמן זית
ולטגן בצל 1 גדול בהדרגה להוסיף 1 קופסה של פטריות שמפיניון.
לאחד עם מלית תפוחי האדמה.
הכנה :
להעביר את הבצק שתפח על שולחן עבודה לקמח את המשטח מעט
וליצור 8 כדורים לשטח מעט ולהעביר אליו את המילוי
להוסיף מעל עגבניות שרי ופלפל ירוק חתוך או בצל ירוק
לסדר על ניר אפייה במגש ולהעביר לתנור שחומם מראש
על 180 מעלות כ-25 דקות.
לקרר מעט ולהגיש....
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה