ימרולי חצ'אפורי....
המצרכים הדרושים לימרולי חצ'אפורי
1 ק"ג קמח
2 כפות שמן זית או 50 גרם חמאה
2 1/2 כוסות מים פושרים
1 1/2 שמרית
1 כפית סוכר
מלח כפית או יותר לפי הטעם.
מילוי: 500 גרם גבינה בולגרית או צפתית
250 גרם גבינת כנען
250 גרם גבינת עמק מגוררת על פומפייה גסה
1 ביצה + 1/2 כפית מלח.
ללוש בצק רך ולשמור במקום חמים עד שיכפיל את נפחו.
לחלק ל-3 כדורים גדולים ולהכניס בפנים שליש מהמלית המוכנה.
לשטח מעט ולהעביר לתבנית שעליו פרוס נייר אפייה. למרוח
בחלמון המהול במעט מים קרים. לאפות בתנור שחומם על 180 מעלות
לפחות 30 דקות .
להגיש חם לצד סלט גאורגי.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה