לוביאני פרושקי
פרושקי עם שעועית
לתשומת לבכם יקירי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
קיבלתי כמה שאלות
ואני עונה לכם ישר בפרסום:
השמן הינו לטיגון הפרושקי
ולא כדי לשים בתוך הצבק
החמורים לבצק:
1 ק"ג קמח
1 ביצה
2 1/2 כוסות מים פושרים
2 כפות שמרית
1 כפית סוכר 1 1/2 כפות מלח
חצי כפית חומץ (נותן פריכות לבצק)
1 כפית וודקה (דוחה את השמן והבצק לא משחיר)
1 בקבוק שמן
לאחר את כול החומרים חוץ מהמלח
ולאחר מכן להוסיף מלח. לשמור במקום חם
כדי שיתחיל לתפוח. לעטוף קודם בניילון ניצמד
ומעל במגבת .
לאחר שעה וחצי או עד שהבצק יכפיל את נפחו
להוציא מהקערה וליצור כדורי פנגפונג עגולים
להניח כעשר דקות ושוב ללוש ולהעביר
בפנים את המלית הרצויה:
אפשר גבינה אפשר שעועית את אשר
לבכם חפץ....
שימו לב את הבצק אפשר ללוש גם
בלי ביצה ואז המרקם של הבצק
יוצא יותר דק....
פרושקי עם שעועית
לתשומת לבכם יקירי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
קיבלתי כמה שאלות
ואני עונה לכם ישר בפרסום:
השמן הינו לטיגון הפרושקי
ולא כדי לשים בתוך הצבק
החמורים לבצק:
1 ק"ג קמח
1 ביצה
2 1/2 כוסות מים פושרים
2 כפות שמרית
1 כפית סוכר 1 1/2 כפות מלח
חצי כפית חומץ (נותן פריכות לבצק)
1 כפית וודקה (דוחה את השמן והבצק לא משחיר)
1 בקבוק שמן
לאחר את כול החומרים חוץ מהמלח
ולאחר מכן להוסיף מלח. לשמור במקום חם
כדי שיתחיל לתפוח. לעטוף קודם בניילון ניצמד
ומעל במגבת .
לאחר שעה וחצי או עד שהבצק יכפיל את נפחו
להוציא מהקערה וליצור כדורי פנגפונג עגולים
להניח כעשר דקות ושוב ללוש ולהעביר
בפנים את המלית הרצויה:
אפשר גבינה אפשר שעועית את אשר
לבכם חפץ....
שימו לב את הבצק אפשר ללוש גם
בלי ביצה ואז המרקם של הבצק
יוצא יותר דק....
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה