מאכלים גאורגיינים - לאה ספיר
יום שני, 11 במרץ 2013
משקה אשקוליות ותות שדה
משקה אשקוליות ותות שדה
משקה אשקוליות ותותים מספרי מאכלים גאורגיאניים...
המצרכים:
2 אשקוליות ללא קרום
150 גרם תות שדה חתוך לשתיים
2 ליטר מים רותחים עם 1 1/2 כוסות סוכר.
אופן ההכנה:
להרתיח בסיר עמוק 2 ליטר מים + 1 1/2 כוסות סוכר
להעביר את האשקוליות ואת התותים לצנצנת זכוכית
ולהוסיף לצינצנת את הסירופ שייצרנו...
לשמור במקרר
כמה שעות ולהגיש עם קוביות קרח...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
רשומה חדשה יותר
רשומה ישנה יותר
דף הבית
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה