עוגת שעוגת שוקולד מקמח טופח לפסח
המצרכים הדרושים:
5 ביצים
3/4 כוס שמן
2 כפות שוקולית
1 כוס סוכר
1 כפית רום
1 1/2 כוס קמח טופח לפסח
3/4 כוס שמן
2 כפות שוקולית
1 כוס סוכר
1 כפית רום
1 1/2 כוס קמח טופח לפסח
הכנה לזיגוג שוקולד:
1 שוקולד שלם להמיס בקערה עמוקה עם חצי מיכל שמנת מתוקה
לערבב היטב ולהוריד מהאש.
אופן ההכנה:
להקציף את הביצים עם סוכר
להוסיף שמן, שוקולית, רום
קמח תופח לפסח לערבב בעדנה רבה ולהעביר לתבנית משומנת
קמח תופח לפסח לערבב בעדנה רבה ולהעביר לתבנית משומנת
לאפות בטמפרטורה של 180 מעלות....כ-20 דקות או עד שהקיסם הננעץ במרכזו
יוצא נקי.
יוצא נקי.
לאחר האפייה לקרר את העוגה ולהרטיב בסירוף: (2 כפות סוכר עם כוס מים חמים שקיררנו)
לקשט עם שמנת מתוקה ופודינג וניל מוקצף.
ומעל למרוח זיגוג שוקולד
ומעל למרוח זיגוג שוקולד
אפשר לקשט עם אגוזים או להגיש רק עם זיגוג שוקולד.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה