יום שני, 26 בנובמבר 2012

בלינצ'ס...

הכנת עלי בלינצ'ס מספרי מאכלים גאורגיאניים...




בצק בסיסי שניתן למלא בבשר טחון, תפוחי אדמה,  פטריות, גבינות ועוד...



5 ביצים
1/2 כפית מלח
עד 1 1/2 כוסות מים
3 כוסות קמח
1/2 כוס + 1 כפית שמן



אופן ההכנה....
מקציפים ביצים במיקסר ומוסיפים בהדרגה מלח מים וקמח עד קבלת בצק נוזלי ומעט סמיך.
מוסיפים 1/2 כוס שמן ומערבבים.

מחממים כפית שמן במחבת טפלון יוצקים פנימה מצקת אחת מהבלילה ומטלטלים את המחבת כדי שהתערובת תתפשט. 
מטגנים היטב על אש קטנה ומוצאים בעדינות לצלחת חוזרים על הפעולה עד תום הבלילה ...



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה