יום שלישי, 15 באוקטובר 2013

בורקס מהמחבת



חם וטעים ישר מהמחבט...
שמנת 1
קמח 5 כוסות
שמן זית 1 כף
ביצה 2
מעט מלח
ליצור בצק קצת רך ולשמור כחצי שעה בצד.
לחלק ל-3 חלקים גדולים

למלית
 400 גרם  גבינת סולוגוני (מוצרלה) או חמד
200 וגבינה צהובה
50 גרם חמאה חמאה
לגרד על פומפייה גסה את כול המצרכים
ולערבב היטב. ליצור 3 עיגולים.

לפתוח את הבצק בעזרת מערוך ולשים באמצע את הגבינה לסכור בקיפול מכול צד לשטיח מעט עם המערוך.

להעביר למחבת חם עם מעט שמן זית..
כול פעם כשאתם עושים את הבורקס תשתדלו לא להשאיר על המחבת הרבה זמן כדי שלא יישרף.
על כול בצק להחליף את השמן כי לשמן זית יש לו תכונה להישרף עוד דרך לטגן בשמן קנולה ומעט חמאה...
להגיש חם...

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה