יום שבת, 27 בפברואר 2016

סומכורי כדה


סומכורי כדה והמתכון מאוד קל וגם טעים עד מאוד...

לבצק:
200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
אשל אחד
כפית סודה לשתיה
כקילו קמח או כמה שיספוג
לערבב אשל עם סודה ולערבב כול החומרים ביחד
ליצור בצק קשה לשמור במקרר חצי שעה.

מלית: 100 גרם חמאה
2 סוכר וניל
1 כוס סוכר
2 כפות גדושות קמח שמתי 2 כוסות חד פעמיות לא מלאות וזה יצא יותר מדי חולי אז ..ליצור תערובת חולית אם שמים יותר מדי קמח זה יוצא יותר מדי חולי....
להברשה בחלמון ביצה המהולה בכפית מים.
אופן ההכנה:
לחלק את הבצק לשניים, לרדד כול חלק ולמלא עם המלית לגלגל ולחתוך
לפרוסות להבריש בחלמון ביצה המהולה בטיפה מים קרים.





לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כעשרים דקות . או עד שהתחתית אפויה ומעל מקבל גוון זהוב.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה