יום רביעי, 2 במרץ 2016

שבבי פסטה צבעונית עם אפונה

שבבי פסטה צבעונית  עם אפונה



איך אפשר לאכול בריא וגם טעים ...
אז הינה לכם גם המתכון מהבלוג שלי....

מצרכים הדרושים:
חצי חבילת איטריות  צבעוני
שבבים של פסטה צבעונית או
כול פסטה שתרצו...
להרתיח כ-10 דקות בכפית מלח וכפית שמן

מצרכים מצרכים נוספים:

1 עגבנייה חתוכה  לקוביות
1 בצל קצוץ
2 יח' שום כתוש
1 כוס אפונה של סנפרוסט
קובייה של קנור בטעם פטריות
1 כוס מים
מעט מלח
מעט צ'ילי חריף
2 כפות שמן קנולה
אופן ההכנה:
אחרי שהפסטה מתבשלת להעביר למסננת ולעביר עליו מים לא לשטוף זמן ממושך אחרת יעבד טעם זאת אנו עושים כדי להרחיק ממנו מלח וגם שמן.
במחבת עמוק שחומם מראש לתגן את הבצל עם שמן עד לשקיפות ולהוסיף מיד שום כתוש והעגבנייה החתוכה לקוביות ...להוסיף בהדרגה את אפונה...קוביית קנור ולהוסיף מים בהמשך להוסיף מלח וצ'ילי לאיזון הטעמים....להקפיץ את האיתריות המבושלים בתוך התערובת ולהגיש .טעים וגם מאוד משביא.
לעניני טעם שרוצים להשביח את טעמו יותר ניתן להוסיף גביע שמנת חמוצה לכול סועד.

או לגרר מעט פרמזן .





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה