יום שני, 9 ביוני 2014

פיצה עם מוצרלה

פיצה עם מוצרלה






חומרים לבצק:
3 כוסות קמח חיטה לבן 
1 1/4 מים פושרים
1/3 כפית משפר אפייה
1 כף שמרים
1 כף שמן זית
כפית סוכר
1/4 כפית מלח

ליצור בצק רך ולשמור בצד עד שיתפיח את נפחו לפחות חצי שעה בקיץ...
לרדד את הבצק לעיגול להעביר לנייר אפייה ולחתוך בשוליים חתכים קטנים 
(כדי לעטוף בפנים את כדורי המוצרלה)


חומרים לפיצה:  מילוי
120 גרם גבינת עמק צהובה  מגוררת
100 גרם כדורי גבינת מוצרלה (מוכרים אותם כך) בקשו בסופרים
1 פלפל צ'ילי חתוך דק ...יש את הסוג הלא חריף או חריף למי שאוהב
1/2 פלפל ירוק בולגרי חתוך לקוביות קטנטנות
1/2 בצל קטן חתוך לרצועות
50 גרם זיתים
1/4  כפית תבלין לפיצה
1 רסק עגבניות קטן
1/2 כוס מים מהברז קרים
1 ראש שום כתוש או מגורר 

אופן ההכנה למלית..
לערבב את הרסק עגבניות עם המים להוסיף את השום וגם את התבלין לפיצה וגם המלח

הרכבת פיצה:
למרוח את התערובת על הבצק המוכן לאחר שחתכנו בשוליים חתכים ועטפנו בו את 
הכדורים של גבינת מוצרלה אחד אחד לא לגמרה למחצה..הביטו על התמונה...
הוסיפו את הבצל ואת הגבינה מעל ואז גם את הפלפל צ'ילי וגם את פלפל בולגרי קשטו 
לפי רצונכם...

הכניסו לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ואז לאחר כחמש דקות הורידו את הטמפרטורה
ל-170 מעלות במשך 10 דקות נוספות ...או טיפה יותר הקפידו שהתחתית תהיה אפויה היטב...

הגישו חם...




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה