יום שישי, 6 ביוני 2014

עוף בפיטריות ותפוחי אדמה

עוף בפטריות ותפוחי אדמה






מצרכים הדרושים:
6 קרעים
1 בצל גדול קצוץ
4 שיני שום כתוש
5 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות
5 פטריות שמפיניון טריים חתוכים לאורך
חצי כפית כרכום
1 כפית פלפל אדום 
1/2  כפית פלפל שחור
1 כפית כוסברה יבשה
פטרוזיליה חצי צרור
10 גבעולי שמיר
מלח כפית או לפי הטעם והמליחות הרצויה
4 עלי בזיליקום
פלפל צ'ילי לא חתוך שלם אחד או שניים
3 כפות שמן זית או קנולה

להעביר את הקרעים לסיר עמוק ולהוסיף מים רותחים. ולנקות 
להעביר את הקרעים לסיר עם שמן רותח ולהוסיף בצל ושום...לערבב..להוסיף תבלינים....
ובהדרגה את הפטריות  ותפוחי אדמה....להוסיף מים קרים ולהביא לרתיחה...
להנמיך את הלהבה להוסיף פלפל צ'ילי ולהמשיך לבשל במשך חצי שעה...
להוסיף את הירק ואת המלח ולבשל עוד 5 דקות...

להגיש עם בצל ירוק ולחם כפרי או לחם גאורגי ....






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה