יום שבת, 4 באפריל 2015

לביבות תפוחי אדמה לפסח

לביבות תפוחי אדמה לפסח...





המצרכים הדרושים:

4 תפוחי אדמה גדולים מבושלים 
1/4 כפית פלפל לבן או שחור (אפילו פחות)
1/4 כפית כרכום
1 ביצה
2 כפות קמח מצה
1/4 כפית מלח
(אפשר מעט פטרוזיליה קצוצה)

אופן ההכנה:
לקלף את תפוחי האדמה מהקליפה ולמעוך היטב 
להוסיף את שאר החומרים ולאחד.

להניח בצד כ-10 דקות .



מלית:
150 גרם בשר בקר טחון או בשר עגל טחון
1 בצל קצוץ דק
3 שיני שום קצוצים דק
פלפל שחור, פלפל פפריקה, מעט כוסברה ,,,לפי הטעם
אפשר להוסיף טיפה בהרט או בהרט גאורגי אוצחו סונלי...
כף שמן קנולה
לערבב ואז לטגן מעט בשן חם
להוריד מהאש...ולצנן 

לקחת מעט ממחית תפוחי האדמה ולשים עליו את המלית לעטוף היטב עם תפוחי האדמה מסביב.

לטיגון חצי כוס שמן .

לאחר טיגון להעביר על נייר סופג.

יש לכם גם סרטון שאתם יכולים לראות אצלי על הקיר.








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה