יום שישי, 17 באפריל 2015

המלבי שלי

המלבי שלי



מצרכים:
3 1/2 כוסות חלב רגיל
2 כפות סוכר
להרתיח...

3 1/2 כפות קורנפלור
1 כף גדוש פודינג וניל
3 טיפות של מי ורדים

ברגע שהחלב ירתח להוסיף 
קורנפלור מהול בפודינג וניל וב-3 כפות חלב

לערבב כול הזמן עם מטרפה...לפחות עד 20 דקות 
ברגע שיסמיך להוריד מהאש להמתין כ-5 דקות
ולהוסיף מי ורדים או ללא מי ורדים גם אפשר...



לקישוט:
מאחר ואני בורחת מצבעי המאכל כמו מאש זה הגרסה שלי לקישוט...
הנה לכם סירופ עם פרות יער או ממרח דובדבנים או מחית תותים
קוקוס + סוכר + תותים או ממרח דובדבנים או פרות יער

2 כפות סוכר + 6 יח תותים  חתוכים כמו קוביות קטנטנות ...4 כפות מים קרים להרתיח היטב עד שיתקבל
מחית תותים.

או 2 כפות סוכר 4 כפות מים להרתיח ולהוסיף בפנים ממרח דובדבנים
 להמשיך ברתיחה עוד כ-2 דקות ולהוריד מהאש

באותו סגנון לקחת מעט פרות יער להרתיח קודם מים עם סוכר ולהוסיף פנימה
את פרות היער ....יתקבל סירופ סמיך עם פרות יער ולאחר שנקרר מעט
אחד מהתערובות הללו הוסיפו למלבי שהתקרר ופזרו מעל מעט אגוזים שבורים ומעט פתיתי קוקוס.


להעביר את התערובת המוכנה לכוסות חד פעמיות או כול כלי נוי שתבחרו
ולהוסיף סירופ מוכן עם תותים או ממרח דובדבנים
או עוד צורה ...אפשר גם כך...

להוסיף מעט קינמון קוקוס ואגוזים שבורים גס
לשמור במקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה....


את הגרסה הזו בעלי אהב יותר מכול כי הוא לא אוהב מלבי מבטיחה לכם שזה מזין וגם מאוד מאוד טעים....

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה