יום שישי, 9 באוקטובר 2015

פשטידת כרוב...

פשטידת כרוב





המצרכים הדרושים:
כרוב חצי ק"ג פרוס דק
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
מעט נענע קצוץ (אפשר לוותר)
1 כרישה קצוצה דק
1 אשל 
50 גרם חמאה מומסת
100 גרם גבינה צהובה
חצי גביע של קוטג'
3 ביצים
מעט מלח
מעט אורגנו
מעט פלפל שחור
גרעיני חמניות קלופות 
2 כפות שמן זית
אבקת אפייה
כשתי כוסות קמח לבן

אופן ההכנה
לחמם מחבת ולהוסיף אליו שמן זית ואת הכרוב לערבב כול הזמן עם כפית עץ לאחר כשתי דקות להעביר לקערה עמוקה
לטרוף את הביצים ידנית ולהוסיף וכך כול חומרי הגלם.
מתקבל עיסה בוצית לא לדאוג
לשמן את התבנית או תבניות קטנות ולהעביר מעט מהנוזל לא למלא לגמרה את התבניות או את התבנית הגדולה
לאפות בתנור כ-45 דקות על 170 מעלות.

ניתן להגיש לצד סלט חי
או לצד רוטב כול שהוא...
אני אכלתי אותו לצד סולוגוני (גבינה מותחת גאורגית) וסלט 
אפשר להגיש לצד גבינה גם...
הוא מזין וגם טעים עד מאוד.







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה