יום רביעי, 6 ביולי 2016

דג מרוקאי חריף








דג מרוקאי חריף




המצרכים:

1 ק"ג  דג אמנון או דג בורי גם מאוד יתאים
5 שיני שום מקולף וחתוך לשניים
4 יח' פלפל חריף יבש (להשרות במים קרים כ- 5 דקות)
2 פלפל חריף ירוק חתוך גס
3 גזרים חתוכים לחתיכות לקוביות
חצי חב' של חומוס של סנפרוסט או לקחת 3 כוסות עד 4 כוסות חומוס ולהשרות כל הליל ואז לבשל  בתוספת של כפית סודה.
3 כוסות מים קרים אפשר גם 4 אם רוצים יותר עם רוטב ...
1 חב'  כוסברה
2 כפות גדושות פפריקה אדומה
מעט פלפל שחור
2 כפות גדושות של רסק עגבניות מרוכז
מעט כרכום
מעט כמון
מלח פחות מחצי כמות או לפי הטעם תלוי מה המליחות שהנכם אוהבים
חצי כוס שמן קנולה

אופן ההכנה:

לחמם בסיר עמוק שמן ואז להוסיף את השום ובהדרגה את הפלפלים  והגזר את הפלפל פפריקה את הפלפל שחור את הכרכום את וכמון ...לערבב ולהוסיף את הרסק עגבניות....ובהדרגה את החומוס להוסיף מים קרים מהברז....להוסיף את הדגים החתוכים ולתת לו להתבשל כ- 5 דקות להוסיף את כוסברה לערבב ולכסות עם המכסה....לבשל על אש גבוהה עד שירתח אחרי שהוספנו מים להנמיך לאש נמוכה ולבשל עד חצי שעה ממש עד שטיפה יסמיך להקפיד על אש נמוכה....







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה