יום רביעי, 23 בנובמבר 2011

עוגת שזפים עם קוקוס
בבצק עלים צרפתי.

כאשר קמים בבוקר ולא מתחשק לאכול דבר ראשון אנו פונים לכוס קפה
או נס קפה שוקוצ'ינו ועוד... וליד זה כדי שימתיק לנו את היום...
מחפשים לנו עוגיה כלשהי אז המתכון של עוגת שזפים בהחלט יכולה להנעים
עלינו את היום


ועכשיו למתכון עצמו:
המצרכים למלית : 4- שזפים מגוררים על פומפיה גסה,
1/2 כוס קוקוס
1/2 כוס סוקר.
מערבבים את כול חומרי המלית ועוטפים בבצק עלים מרודד,
מגלגלים  כמו רולדה וחותכים לפרוסות מורחים במעט חלמון מהול בכף מים
 מעבירים על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש
ל-170 מעלות צלזיום. לאחר כ- 10 דקות מנמיכים את הטמפרטורה
בתנור ל-160 מעלות ואופים עד קבלת צבע זהוב  12 עד 10  דקות.












תגובה 1:

  1. תודה למרינה מיכאלי ולכול האחרים שנתנו לייק בפייסבוק לבלוג שלי בהערכה רבה לאה ספיר

    השבמחק