יום ראשון, 24 ביוני 2012

סליאנקה עם בשר בקר...


סליאנקה עם בשר בקר...

מצרכים:
1/2 ק"ג בשר בקר מס' 5 או בשר חזה עם מעט שומן חתוך דק
2 בצלים גדולים פרוסים לרצועות
4 שיני שום כתוש
1 כפית פלפל פפריקה אדומה
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 פלפל חריף ירוק קצוץ דק
1 כפית כוסברה יבשה טחונה או בהרט גאורגי 1/2 כפית
1 כפית מלח או לפי הטעם ומליות הרצויה
1 1/2 כוס מים קרים
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות שמן קנולה או שמן זית


אופן ההכנה:




לטגן את הבשר עם שמן על מחבת לוהט ולהוסיף בהדרגה את הבצל את השום ואת כול התבלינים לבשל לפחות כ- חצי שעה על אש נמוכה ולאחר מכן להוסיף אל התבשיל את הרסק עגבניות, אם יש צורך ניתן להוסיף עוד 1/2 כוס מים ולהתחיל לצמצם את הנוזלים במקום מים שציינתי כאן אפשר להוסיף חצי כוס יין לבן ולהמשי לצמצם כפי שציינתי , לקראת הסוף להוסיף פטרוזיליה קצוצה לבשל עוד כ- 3 דקות ולכבות את האש....

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה