יום שלישי, 29 בינואר 2013

סלט בצל גאורגי

סלט בצל גאורגי









והמתכון: 1 ק"ג בצל חתוך לריבועים , שום ראש 1, פילפל שווקה 3 יח' 1 כף מלח, כוסברה צרור 1, פטרוזיליה חצי צרור, כרפס חצי צרור, מעט שמי, חצי כוס חומץ, לערבב את כול החומרים הללו עם בצל ולהוסיף כוס אגוזי מלח טחונים גס לבשל על אש גבוה כמה דקות ואז להוריד את הלהבה בגז ולבשל לפחות שעתיים עד שהוזל מצטמצם...טעים עם מאכלים מטוגנים או סתם ליד תפוחי אדמה מטוגנים ועוד  





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה