יום שלישי, 29 בינואר 2013

עוגת תותים עם קצפת וקוקוס


עוגת תותים עם קצפת וקוקוס



המרכיבים:
לבצק: 6 ביצים שלמות, 1/2 כוס סוכר , 5 כפות שמן 3 כפות גדושות של קורנפלור, 2 כפות של פודינג וניל, סוכר וניל 1 אבקת אפייה 1
להקציף את הביצים להוסיף בהדרגה סוכר ולוסיף סוכר וניל שמן וגם פודינג וניל קורנפלור ואבקת אפייה.
להעביר לתבנית משומנת עם מחמאה ולאפות בתנור כ- 25 דקות על 180 מעלות עד שהקיסם שננעץ באמצע יוצא נקי ולא רטוב.

קרם: שמנת מתוקה 2 מיכלים + חצי חב' פודינג וניל
לציפוי קוקוס מושחם מעט על המחבת
להרטיב עם 2 כפות סוכר חצי כוס מים חמים ורום.
לקישוט תות שדה וקווי...
לאחר שהתקרר לחצות את העוגה להרטיב מעט ולמרוח
עם קצפת לכסות עם החלק השני ושוב למרוח עם הקרם לצפות עם קוקוס מושחם ולקשט עם תותים וקווי...והעיקר רענן טעים וקל ....




הערה: במהלך האפייה רצוי לא לפתוח את התנור כי העוגה עלולה ליפול ....
















אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה