יום שלישי, 29 בינואר 2013

עגבניות ירוקות כבושות

עגבניות ירוקות כבושות



מצרכים:
1 ק"ג עגבניות חצויות אבל לא עד הסוף
15 עלי כרפס קצוצים גס
צרור פטרוזיליה קצוצה
10 גבעולי שמיר קצוצים
1 חב' שום קצוץ
1 כפות מלח
3 יח' פלפל חריף ירוק או יותר או 3 יח' פלפל שווקה קצוץ
2 עד 3 ליטר מים מהול עם 2 כפות מלח שהרתחנו וקררנו

לערבב כול הירק עם פלפל חריף וכף מלח ולמלא את העגבניות החצויות
להוסיף את המים המהול עם המלח ולכסות איתו את העגבניות הממולאות עם הירק. על הצלחת לשים מכשיר כבד כדי שהעגבניות לא יצופו ולהמתין עד 3-4 ימים כדי שהעגבניות יתחילו להיות כבושים לגמרה לפעמים זה יכול לקחת גם שבוע אז קצת סבלנות והתוצאה היא נהדרת....














אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה