יום חמישי, 25 בדצמבר 2014

פיצה מרגריטה

פיצה מרגריטה

פיצה מהירה...
מצרכים: 
3 כוסות קמח
חצי כוס מים פושרים
1 אשל או 2 כפות גבינה לבנה למריחה
1 אבקת אפיה
1/2 כפית מלח או פחות
30 גרם חמאה מומסת או כף שמן זית
ליצור בצק ולשמור בקירור ל-20 דקות

למלית: 
כף שמן זית
2 כפות רסק עגבניות
1/2 כפית תבלין לפיצה / אורגנו
מעט מלח
2 כפות מים
לערבב ולשמור בצד

150 גרם גבינה צהובה מגוררת
100 גרם זיתים שחורים

אופן ההכנה:

לקחת תבנית חד פעמית עגולה לשמן עם מעט שמן זית ולשטיח עליו את הבצק של הפיצה בעזרת אצבעות
למרוח עליו את המלית לא להוסיף עדיין את הגבינה


להכניס לתנור מראש על 190 מעלות  במשך 10 דקות על החלק התחתון של התנור...




לאחר 10 דקות להוסיף את הגבינה לאפות עד שהגבינה מבעבעת.

להגיש חם...




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה