יום שני, 5 בינואר 2015

עוגת גבינה עם בישקוטים ותות שדה

עוגת גבינה עם בישקוטים ותות שדה





כול הזכויות שמורות ללאה ספיר...

חבילת בישקוטים
להכין מ-2   כפיות  נס קפה + 2 כוסות מים חמים  נס קפה (אפשר להוסיף בפנים מעט חלב מוסיף טעם)
להתחיל להרטיב ולסדר על התבנית העגולה או מרובעת 


מצרכים ואופן ההכנה למלית קרם גבינה
2 כפיות ג'לטין ורבע כוס מים קרים לערבב היטב עד שהג'לטין ימאס 
ואת התערובת לשים בצד
250 גרם גבינה לבנה
1/2   שקית פודינג וניל
1/4  כוס חלב קר
1 1/2 מיכל שמנת מתוקה 

לקישוט:
10 יח' תות שדה 

אופן ההכנה:
להקציף את השמנת מתוקה עם פודינג וניל וגם חלב להוסיף את הפודינג וניל תוך כדי כך..
להפסיק פעולת מערבל ... ואז עם כף עץ או לקקן להוסיף בעדינות את הגבינה וגם את הג'לטין המוכן. 
לערבב עד שנקבל תערובת אחידה והומוגנית.

למרוח את הקרם על הבשקוטים ואז להכין עוד שכבה של בשוקטים רטובים בנס קפה 
שוב למרוח את הקרם וכך גם את השכבה השלישית...
לאחר מכן לקשט עם תות שדה או דובדבנים מסוכרים או עם שוקולד מגורר או גם
שוקולד רושה...אפשרי כול דבר שמוסיף אפילו עם משמשים מקופסת שימורים.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה