יום ראשון, 17 במאי 2015

אגסים מקורמלים בסירופ

אגסים מקורמלים בסירופ שזיפים



  החומרים הדרושים

10 אגסים שלמים שתופים היטב
1 1/2 סוכר לבן או חום
2 שזיפים שלמים
כוס מים קרים מהברז
1 חב' וניל



אופן ההכנה:

להכניס כול החומרים בתוך הסיר 
ולבשל על אש גבוהה עד שירתח
מרגע שירתח להוריד את הלהבה 
ולהמשיך לבשל על להבה נמוכה 
לפחות כשעה....



גרסה נוספת:
להכניס לסיר רק את האגסים 
סוכר ומים וחצי חב' של סוכר וניל
ולבשל עד שיצטמצם ויקבל צבע מעט חום .

לקרר ולהגיש ניתן להגיש לצד גלידת ווניל או ככה כול האגסים על צלחת גדולה.

טעים מאוד ומתאים לכול אירוח בהחלט.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה