יום שלישי, 5 במאי 2015

אצ'מה עם בצק פילו

אצ'מה בורק גאורגי עם בצק פילו...





המצרכים הדרושים:

1 חב' בצק פילו 
700 גרם גבינה בולגרית 
300 גרם גבינה עמק או גלבוע פרוס או מגורר
150 גרם חמאה דנית או רגילה מומסת
1 ביצה טרופה


אופן ההכנה:
לקחת תבנית שעליו פרוס נייר אפיה
ולהעביר על התבנית חצי מהכמות של עלי פילו 
בין העלים כל שלוש עלים למרוח עם חמאה ולהניח אחד על השני
אחרי שיש לכם 8 עלים כאלו לפורר עליו מעט מהגבינה הבולגרית
ולקרוע את הגבינה הפרוסה או פירורי גבינה צהובה
שוב להניח אותו כמות של עלים לא לשכוח למרוח אותם בחמאה
ואז שוב לפורר גבינה בולגרית וגבינה צהובה
עשו כך 3 שכבות בשכבה מעל למרוח את החמאה 
המומסת וגם הביצה הטרופה .
להכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ולאחר כ-3 דקות 
להוריד את הטמפרטורה ל-170 מעלות לאפות לפחות 25 דקות או קצת יותר
לבדוק שהתחתית אפויה ומעל העלים מזהיבים...







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה