יום ראשון, 1 בנובמבר 2015

עוגת ביזה עם פרות יער

עוגת ביזה עם פרות יער


המצרכים הדרושים להכנת ביזה
4 חלבונים
1/2 כוס אבקת סוכר
1q2 כוס סוכר + 3 כפות מים להרתיח כ- 5 דקות על להבה נמוכה עד שייווצרו בועות ....(להכין סירופ)
לכבות את האש

להתחיל להקציף את החלבונים ולהוסיף את האבקת סוכר
 בהדרגה להוסיף את הסירופ המוכן כפי שהוא חם 
לעט לעט...לאחר שנוצר קצף כמו ענן לבן להפסיק את העבודה של 
המיקסר ולהזליף על תבניות סיליקון בצורה הפוכה...

לאפות בתנור שחומם מראש על 150 מעלות כ-50 דקות כשמכבים תנור לא להוציא מיד...להמתין כ-10 דקות
להוריד מעל תבנית סיליקון  ואז טיפה להוריד את הזנב שנוצר מהזילוף כדי לאשר אותו...


מילוי:

ניתן להשתמש בשני סוגי מילוי
1. להכין קצפת משמנת מתוקה  2 + אבקת סוכר 2 כפות (כי התערובת גם ככה מאוד מתוקה)

2. לבשל פרות יער קופסה אחת עם מעט סוכר ככף + 2 כפות מים...כי הביזה עצמו מאוד מתוק...


לקרר את המילוי של פרות היער ולהוסיף לביזה ולכסות עם עוד ביזה מעל
אפשר להוסיף בפנים מעט פיסטוקים קלויים בלי מלח או שבבי בוטנים מולבנים מוסיף מאוד לטעם...

עוד צורה למילוי למלא עם קצפת ומעט פרות יער לכסות עם ביזה נוסף ולזגג מעל מעט שוקולד מומס
או סירופ שוקולד.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה