יום רביעי, 19 בדצמבר 2012

עוגת תפוחים

התמונה לעוגת תפוחים להמחשה בלבד....

 עוגת תפוחים.


המצרכים הדרושים:
עלי בצק צרפתי
50 גרם חמאה מומסת למריחה
3 כפות סוכר

מלית:
4 תפוחים חתוכים לקוביות
100 גרם שברי אגוזי מלך 
1/2 כפית כנמון
3 כפות סוכר
לערבב היטב ולהעביר לבצק צרפי מרודד לגלגל כמו רולדה
ולחתוך לחתיכות...לפזר סוכר מעל להעביר על המגש עם נייר אפייה
ולאפות בתנור שחומם ב-170 מעלות
 


עוגה לעצלנים (כמוני) אבל טעימה ברמות...


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה