יום חמישי, 15 באוגוסט 2013

דג סול מעודה עם ספגטי מוקרם

דג סול מעודה עם ספגטי מוקרם






אופן ההכנה לדג ל-4 מנות
לוקחים  דג סול או דג דניס 1 ק"ג
מניחים על נייר כסף
מוסיפים מעט פלפל פפריקה אדומה או מעט פלפל שחור
שום פרוס כמה חתיכות
מעט מלח 
מעט שמן זית
כמה פלחי לימון 

מטבלים את הדג  מוסיפים כמה טיפות מים מהברז ועוטפים עם הנייר כסף 
מכניסים לתנור חם על 180 מעלות כ-20 דקות 


הכנה לפסטה מוקרמת...
חב' ספגי לשים בליטר מים רותחים להוסיף מעט מלח ומעט שמן
(כדי שלא ידבקו)
לאחר בישול להוציא ולסננן במסננת.
בסיר להרתיח שמנת של שף 1 + כוס חלב 
50 גרם חמאה
מעט מלח 
ולערבב עד שירתח להעביר בתוך הנוזל את הפסטה ולערבב כשתי דקות
ואז לכבות את האש
להעביר לצלחת ולהוסיף גבינת מגוררת על פומפייה גסה כ-100 גרם 
 פרזן או גבינה קשה כלשהו אפילו עמק או גלבוע מתאים מאוד ...
להגיש ספגטי חם לצד הדג טעים עד מאוד וגם ארוחה מאוד עשירה...
מתאים גם לכול אירוע חגיגי...










אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה