יום שני, 9 בדצמבר 2013

לחם ממולא בבשר וגם פיצה עם בשר בקר

לחם  ממולא בבשר וגם פיצה עם בשר בקר




אפשר כך...


ואפשר גם כך...


המצרכים לבצק:
1 ק"ג קמח
3 כוסות מים חמים מעט
2 כפות שמרים
1 כפית סוכר
3/4 כף מלח
מעט שמן זית או שמן קנולה...


למילוי יתאים כול מילוי שתרצו במקרה הזה זהו מילוי בשרי 
פשוט מאוד נישאר לי קצת קציצות מבושלות עם  בשר בקר מהשבת
ואז החלטתי שכזה אוכל טעים כדאי לנצל
אז לקחתי 2 כפות של רסק עגבניות ערבבתי ב -2 כפות מים קרים 
מהברז ושתי שיני שום כתוש ערבבתי ומרחתי על הבצק ואז הוספתי את הבשר
בקר המתובל מהקציצות המבושלות את תפוחי האדמה בצל סגול מעט עגבניות 
וגם מעט גמבה ופטרוזיליה זה גם טעים וגם בריא הכנסתי בתוך התנור על 190 מעלות
עד שהבצק השחים מעט עד 20 דקות...תבדקו את התחתית אם היא אפויה אז
הבצק מוכן...

הבורקס הקלוי מכינים כך:

מרדדים מעט ואז יוצרים רצועות לקליעת הלחם בתוכו אפשר להכניס את המלית כך 
או כול מלית שלבכם חפץ...




אז בתאבון לכם ועבודה קלה...




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה