יום שני, 20 בינואר 2014

פרושקי מעט אחרת...

פרושקי מעט אחרת..




המצרכים:

חב' בצק מלאווח
שמן קנולה לטיגון חצי כוס


מלית:
1/2 ק"ג: בשר עגל טחון או בשר בקר טחון
2 בצלים קצוצים דק
3 שיני שום
כפית כוסברה 
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית פלפל אדום
50 גרם צנוברים (אפשר גם לוותר)
מלח לפי הטעם או עד רבע כפית
מעט כוסברה קצוצה או פטרוזיליה קצוצה
3 כפות שמן זית


לאחר את כול החומרים ולטגן ב-3 כפות שמן זית מעט (לא לכרוך!!!)

למלא את הבצק מלאווח  עם המלית ואז לחתוך מסביב עם גלגל משונן
או לקחת מזלג ולעשות קצת סימנים על בצק הסגור גם כך יצא יפה ומיוחד...
לטגן בחצי כוס שמן קנולה...

לאחר טיגון להעביר על נייר סופג כמה דקות שוב להחליף לנייר סופג
ולהגיש לאחר כ-5 דקות לצד סלט כול סוג שתבחרו אני בחרתי בסלט גאורגי...



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה