יום רביעי, 22 בינואר 2014

דג אמנון בנגיעות טחינה ועגבנייה נענע וכוסברה

דג אמנון בנגיעות טחינה ועגבנייה נענע וכוסברה



המצרכים הדרושים
5 יח' אמנון מפולט וחתוך 
1 לימון
מעט מלח
לטגן את הדג עם מעט שמן זית משני צדדים ומעל בזמן הטיגון להוסיף לימון סחוט.

לרוטב:
6 יח' עגבניות אפויות בתנור עם קליפה 
פלפל שלם אפוי בתנור
לאחר אפייה יש להוציא לקלף את הפלפל וגם את העגבנייה ולקצוץ דק
2 שיני שום כתוש 
6-7 גבעולים של נענע להפריד מהעלים ולקצוץ את העלים דק
חצי צרור של כוסברה קצוצה דק
1 כף כמון
מעט מלח
כף שמן זית
להעביר את כול החמרים לקערה עמוקה ולערבב היטב


5 כפות של טחינה גולמית: מעורבב עם רבע כוס מים שום כתוש 2 מעט מלח ופלפל פפריקה אדומה כף
יש לערבב את כול החמרים ולהניח בצד.

הרכבה של המנה:
לקחת תבנית פיירקס ולהניח עליו את הרוטב ומעל את הדג ולהוסיף את הטחינה המוכנה להכניס לתנור 
כ-20 דקות על טמפרטורה של 200 מעלות במצב של גריל כשהמנה מכוסה עם נייר כסף.

להגיש בצלחות אישיות לכול אחד לצד לחם גאורגי...
טעים ברמות...





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה