יום חמישי, 23 באוקטובר 2014

לביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמה





מצרכים הדרושים:
4 תפוחי אדמה גדולים מקולפים וחתוכים לקוביות
5 כוסות מים 
חצי כפית מרק עוף
כפית כרכום
קורט בהרט
קורט כמון
מלח רבע כפית עד חצי כפית (אני שמה רק רבה כפית)
2 ביצים טרופים
2 כפות קמח
מעט פלפל לבן
10 גבעולי פטרוזיליה קצוצים

1/2 כוס שמן לטיגון קנולה או שמן זית



אופן ההכנה:
לבשל את תפוחי האדמה החתוכים במים ולהוסיף בזמן הרתיחה את הבצל וגם את אבקת מרק עוף עד הרכיכה.
לאחר הבישול כאשר תפוחי האדמה רכים לגמרה להוריד את המים ולהוציא רק תפוחי אדמה מהסיר בלי הבצל
למעוך ולהוסיף את  כול שאר המרכיבים: להוסיף את הביצים ולטגן במחבט עם שמן לוהט...להעביר לנייר סופג....

טיפ שלי אפשר להוסיף יחד עם פטרוזיליה גם מעט שמיר או כמה עלי בזיליקום מעדן מאוד את הטעם...


בתאבון ...

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה