יום שלישי, 7 באוקטובר 2014

רולדת שניצל מגולגלת עם בשר טחון או פטריות...


רולדת שניצל  מגולגלת עם בשר טחון או פטריות...


רולדה מגולגלת עם בשר טחון או עם מלית פטריות...


  • קילו שניצל פרוס ולפני הכול לדפוק ןלשטח מעט עם פטיש השניצל ...לאחר מכן לטגן בשר בקר מתובל ...והתיבול: 300 גרם בשר טחון, 2 בצלים טחונים, 4 שיני שום כתושים, להוסיף לתערובת כוסברה יבשה או תבלין לקציצות את מה שאתם אוהבים ...פלפל פפריקה, פלפל שחור ומלח לפי הטעם ...ניתן להוסיף צנובירים קלויים...לטגן על מחבת לוהט עם מעט שמן זית ואז לקרר...להניח על פרוסות שניצל ולגלגל היטב...להעביר על ניילון נצמד ולגלגל משני הצדדים...לבשל כ- דקות בערך במים רותחים...ולאחר מכן לשחרר מהניילון...לטגן את הגלילה במחבת חם עם מעט שמן זית או קנולה...להגיש חם וניתן גם לפרוסות.. 

  • עוד אפשרות למילוי: להכניס פטריות מטוגנות עם בצל צנוברים ושום כתוש...מעט פלפל שחור ומעט בזיליקום...מעט מלח לגלגל לטגן בשמן רותח או באותו צורה קודם לגלגל בניילון נצמד ולבשל כ-3 דקות במים רותחים ואז להעביר על מחבט חם עם שמן זית ולהזהיב טיפה את השניצל המגולגל להגיש חם לצד אורז או אפונה או סלטים ארוחה חגיגית ומאוד טעימה....בהצלחה לכולם ...




  • אין תגובות:

    הוסף רשומת תגובה